Wij zijn Boekel & Bakker Automotive

Nieuw in Obdam maar met ruim 40 jaar ervaring binnen de Automotive branche!

De passie van Rick Boekel en Rick Bakker voor auto’s die reeds op jonge leeftijd is ontstaan werd gevoed op het IVA in Driebergen en is uitgegroeid tot een eigen onderneming: Boekel & Bakker Automotive B.V. Wij richten ons op de verkoop van voornamelijk nieuwe én jong gebruikte auto’s tot zes jaar oud met een kilometerstand tot 75.000. Onze doelstelling is een beleving te creëren door op een onderscheidende manier onze klanten te benaderen en te bedienen met begerenswaardige producten.

“Uw droomauto altijd binnen handbereik!”

Mocht uw ideale auto niet in onze voorraad aanwezig zijn dan gaan wij hier voor u naar op zoek! Door onze jarenlange automotive ervaring hebben wij een groot  netwerk aan leveranciers en kunnen wij de door u gewenste auto altijd leveren. Een zoekopdracht, waarbij u uw wensen aan ons kenbaar maakt en wij de meest geschikte auto voor u vinden is dan ook een van onze specialiteiten! Doordat wij veelal jong gebruikte auto’s leveren zullen deze meestal zijn voorzien van resterende Europese fabrieksgarantie. Uiteraard zijn wij ook aangesloten bij de BOVAG.

Bij Boekel & Bakker koopt u altijd een kwalitatief goede occasion. Als RDW erkend bedrijf checken wij middels de Nationale Autopas (NAP) de kilometerstand van de auto’s die wij inkopen, waardoor u ervan verzekerd bent dat deze kilometerstand ook écht klopt. Daarnaast worden onze auto’s bij binnenkomst uitvoerig gecontroleerd. Met een ruime keuze uit afleverpakketten en garanties stapt u met een brede glimlach in uw nieuwe auto.

Even voorstellen...

Rick Boekel

Tel: +31 6 29 05 62 31 // boekel@boekelenbakker.nl

Rick Boekel“De liefde voor auto’s zat er bij mij al van jongs af aan in. De keuze voor een toekomst binnen de Automotive branche was dan ook al gemaakt. Na mijn studie aan het IVA in Driebergen heb ik in de afgelopen 20 jaar ruime ervaring opgedaan binnen het Premium segment, o.a. Audi en Volvo.

 

Na een aantal jaar Commercieel Manager te zijn geweest van een autoleasemaatschappij heb ik een uitstap gemaakt buiten de autowereld. Omdat de benzine als het ware door mijn aderen stroomt kwam ik er al snel achter dat de autowereld toch echt mijn wereld is. De ambitie om een eigen onderneming te starten samen met mijn oud collega Rick Bakker is nu werkelijkheid! Boekel & Bakker Automotive is een feit!”

Rick Bakker

Tel: +31 6 53 73 11 85 // bakker@boekelenbakker.nl

Rick Bakker“Met ruim 18 jaar ervaring en werkplezier in de automotive kan ik niet meer ontkennen dat ik een echt gepassioneerd autoliefhebber ben. Na mijn opleiding aan het IVA in Driebergen heb ik veel ervaring opgedaan bij de Volvo-dealer van Noord-Holland. Eerst als verkoopadviseur en daarna als vestigingsmanager met verantwoording voor zowel sales als aftersales. Tevens maakte ik deel uit van het Management team. Samen met mijn compagnon Rick Boekel voer ik al jaren gesprekken over de ambitie die wij hebben met betrekking tot het starten van een zelfstandige onderneming. Omdat wij jaren lang collega’s zijn geweest bij een Volvo-dealer weten we dat we als team elkaars kwaliteiten versterken. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop én de kennis op het gebied van aftersales zal ik gebruiken om een bijzondere klantbeleving te creëren.”