Wij geloven in ‘ouderwets’ persoonlijk contact. De wereld van Boekel & Bakker staat dan ook voor alles wat een klant wenst als hij of zij denkt aan auto’s. Mocht u een wens hebben die we niet in de showroom hebben staan dan gaan we graag voor u opzoek!

Managing director

“De liefde voor auto’s zat er bij mij al van jongs af aan in.

De keuze voor een toekomst binnen de Automotive branche was dan ook al gemaakt. Na mijn studie aan het IVA in Driebergen heb ik in de afgelopen 20 jaar ruime ervaring opgedaan binnen het Premium segment, o.a. Audi en Volvo.

 

Na een aantal jaar Commercieel Manager te zijn geweest van een autoleasemaatschappij heb ik een uitstap gemaakt buiten de autowereld. Omdat de benzine als het ware door mijn aderen stroomt kwam ik er al snel achter dat de autowereld toch echt mijn wereld is. De ambitie om een eigen onderneming te starten samen met mijn oud collega Rick Bakker is nu werkelijkheid! Boekel & Bakker Automotive is een feit!”

managing director

“Met ruim 18 jaar ervaring en werkplezier in de automotive kan ik niet meer ontkennen dat ik een echt gepassioneerd autoliefhebber ben. Na mijn opleiding aan het IVA in Driebergen heb ik veel ervaring opgedaan bij de Volvo-dealer van Noord-Holland. Eerst als verkoopadviseur en daarna als vestigingsmanager met verantwoording voor zowel sales als aftersales. Tevens maakte ik deel uit van het Management team. Samen met mijn compagnon Rick Boekel voer ik al jaren gesprekken over de ambitie die wij hebben met betrekking tot het starten van een zelfstandige onderneming. Omdat wij jaren lang collega’s zijn geweest bij een Volvo-dealer weten we dat we als team elkaars kwaliteiten versterken. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop én de kennis op het gebied van aftersales zal ik gebruiken om een bijzondere klantbeleving te creëren.

Wij zijn de leverancier van vrijheid en onafhankelijkheid.

welkom bij Boekel & Bakker Automotive B.V.
Boekel en Bakker B.V.
Butter 1
1713 GM Obdam

0226-454477

info@boekelenbakker.nl
Contact-Block